Films Op TV Vandaag

Kijk welke films vandaag op tv te zien zijn. Hier een overzicht van de beste films die vandaag op tv te zien zijn met hun kanaal en tijdstip en een korte verhaal omschrijving in onderstaand overzicht.

Dolphin Tale [20:30, SBS9, IMDb: 6.9]


Vandaag om 20:30 op SBS9: Waargebeurde verhaal van Winter, een dolfijn die werd gered voor de kust van Florida. Haar staart raakte gevangen in een krabbenval. Als winter haar staart verliest in dit tragische ongeval, overtuigd een jonge jongen de lokale bevolking om haar te helpen met het bouwen van een prothese.


Two Weeks Notice [20:30, Net 5, IMDb: 6.1]


Vandaag om 20:30 op Net 5: De rijke baas van Lucy Kelson, George Wade, behandelt haar meer als een persoonlijke verzorgster dan de briljante advocate die ze is. Na zich vijf jaar lang bezig gehouden te hebben met zaken als zijn kleding en zijn scheidingen besluit ze dat het genoeg is geweest, en neemt ze ontslag.


L'Invitation [21:00, TV5MONDE, IMDb: 5.6]


Vandaag om 21:00 op TV5MONDE: Drie uur `s ochtends. Raphaël komt moeizaam zijn bed uit om zijn vriend Léo te gaan helpen die met autopech staat. Ter plaatse treft hij champagne, vrienden, een geïmproviseerd feestje aan. De pech was een idee van Léo om de vriendschap van zijn omgeving te testen.


Intolerable Cruelty [22:35, Net 5, IMDb: 6.3]


Vandaag om 22:35 op Net 5: Miles Massey is een vooraanstaand echtscheidingsadvocaat, befaamd om zijn imposante cliënten en zijn grote aantal gewonnen zaken. Verzadigd van het succes slaat de verveling toe en zoekt hij een nieuwe uitdaging. Die komt met Marylin, de aanstaande ex-vrouw van zijn schatrijke cliënt Rex Rexroth. Met de hulp van de gedreven privé-detective Gus Petch, is Marylin erin geslaagd...


Troy [22:45, SBS9, IMDb: 7.2]


Vandaag om 22:45 op SBS9: Als de Trojaanse prins Paris (Orlando Bloom) de Spartaanse koningin Helen (Diane Kruger) bij haar man Menelaus (Brendan Gleeson) wegkaapt, kan die dit niet over kant laten gaan. Zijn broer, de Myceense koning Agamemnon (Brian Cox), zal de onverslagen stammen van Griekenland verenigen om Helen terug te winnen. De ommuuurde stad Troje, geleid door koning Prium (Peter O'Toole) ...


Roy Orbison: Love Hurts [22:50, Canvas, IMDb: 7.0]


Vandaag om 22:50 op Canvas: Dertig jaar na zijn overlijden is Roy Orbison nog steeds een levende legende. De superster uit de jaren 60 schreef wereldberoemde hits waaronder 'Oh, pretty woman' en 'Only the lonely' en was immens populair. Ondanks die populariteit kreeg Orbison in zijn privéleven vooral te maken met problemen en tragedies. Muziek maken en schrijven was voor hem een middel om aan zijn demo...


Living on Soul [22:55, NPO 2, IMDb: 7.7]


Vandaag om 22:55 op NPO 2: Documentaire over de Daptone Super Soul Revue met de soulsensatie en vrouwelijke James Brown, zangeres Sharon Jones.


1911: The Revolution [23:30, RTL7, IMDb: 5.9]


Vandaag om 23:30 op RTL7: Verhaal over de laatste revolutie in China, die van 1911 waarin de Chinese keizer van de troon werd gestoten, het einde van de Qing-dynastie, en de republiek China werd uitgeroepen. Huang Xing is een revolutionair die uiteindelijk deze republiek uitriep na een felle strijd met de royalistische macht.


Democrats [00:05, NPO 2, IMDb: 7.5]


Vandaag om 00:05 op NPO 2: Democrats handelt over de oprichting van een nieuwe grondwet in Zimbabwe. De film volgt twee toppolitici die zijn aangesteld om het land door het hervormingsproces te loodsen. Het zijn politieke tegenstanders maar vastbesloten in hun ambitie de toekomst van Zimbabwe veilig te stellen.
ikwilfilmskijken © 2018