Katie Lowes

Geboortedatum:
09/22/1982
Geboorteplaats:
Queens - New York City - New York - USA:

Filmografie

Ralph Breaks the Internet (2018)
als Candlehead (voice)
Olaf's Frozen Adventure (2017)
als Additional Voices (voice)
Zootopia (2016)
als Dr. Madge Honey Badger (voice)
Feast (2014)
als Kirby (voice)
Big Hero 6 (2014)
als Abigail (voice)
Frozen (2013)
als Additional Voices (voice)
Wreck-It Ralph (2012)
als Candlehead (voice)
Café (2011)
Bear (2010)
als Christine
Circle of Eight (2009)
als Elaine
Transformers: Revenge of the Fallen (2009)
als April the Resident Assistant
Quarter Life Crisis (2006)
als Gemini


ikwilfilmskijken © 2019