Loren Dean

Geboortedatum:
07/31/1969
Geboorteplaats:
Las Vegas, Nevada, USA:

Filmografie

Ad Astra (2019)
als Donald Stanford
The Mule (2018)
als DEA Agent Brown
Who Is Simon Miller? (2011)
als Simon Miller
Conviction (2010)
als Rick Miller
The Poker Club (2008)
als Curtis Wilcox
The War Bride (2001)
als Joe
Space Cowboys (2000)
als Ethan Glance
Mumford (1999)
als Mumford
Enemy of the State (1998)
als Loren Hicks
Starstruck (1998)
als Kyle Carey
Gattaca (1997)
als Adult Anton Freeman
The End of Violence (1997)
Rosewood (1997)
als James Taylor
Mrs. Winterbourne (1996)
als Steve DeCunzo
How to Make an American Quilt (1995)
als Preston
Apollo 13 (1995)
als John Aaron - EECOM Arthur
The Passion of Darkly Noon (1995)
als Jude
The American Clock (1993)
als Young Lee Baumler
1492: Conquest of Paradise (1992)
als Older Fernando
Billy Bathgate (1991)
als Billy Bathgate
Say Anything... (1989)
als Joe
Plain Clothes (1988)
als Matt Dunbar


ikwilfilmskijken © 2019