Zooey Deschanel

Geboortedatum:
01/17/1980
Geboorteplaats:
Los Angeles, California, USA:

Filmografie

Trolls Holiday (2017)
als Bridget (voice)
Trolls (2016)
als Bridget (voice)
Rock the Kasbah (2015)
als Ronnie
Brian Wilson and Friends: A Soundstage Special Event (2015)
als Herself
The Driftless Area (2015)
als Stella
Letters to Jackie: Remembering President Kennedy (2013)
als Narrator (voice)
Ben Lee: Catch My Disease (2012)
als Herself
Our Idiot Brother (2011)
als Natalie Rochlin
Your Highness (2011)
als Belladonna
These Amazing Shadows (2011)
als herself
(500) Days of Summer (2009)
als Summer Finn
Yes Man (2008)
als Renee Allison
Gigantic (2008)
als Happy
The Happening (2008)
als Alma Moore
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford (2007)
als Dorothy Evans
Surf's Up (2007)
als Lani Aliikai (voice)
Raving (2007)
als Katie
Bridge to Terabithia (2007)
als Ms. Edmunds
The Go-Getter (2007)
als Kate
The Good Life (2007)
als Frances
Flakes (2007)
als Miss Pussy Katz
Live Free or Die (2006)
als Cheryl
Failure to Launch (2006)
als Kit
Winter Passing (2006)
als Reese Holden
Once Upon A Mattress (2005)
als Lady Larken
Inside 'The Hitchhiker's Guide to the Galaxy' (2005)
als Herself
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (2005)
als Trillian
Celebrity Mix (2005)
Eulogy (2004)
als Kate Collins
Elf (2003)
als Jovie
All the Real Girls (2003)
als Noel
House Hunting (2003)
als Christy
Whatever We Do (2003)
als Nikki
Abandon (2002)
als Samantha Harper
The New Guy (2002)
als Nora
Big Trouble (2002)
als Jenny Herk
The Good Girl (2002)
als Cheryl
Manic (2001)
als Tracy
Almost Famous (2000)
als Anita Miller
Mumford (1999)
als Nessa Watkins


ikwilfilmskijken © 2019