Jason Momoa

Geboortedatum:
08/01/1979
Geboorteplaats:
Honolulu, Hawaii, USA:

Filmografie

Aquaman 2 (2022)
als Arthur Curry / Aquaman
Dune (2020)
als Duncan Idaho
The Lego Movie 2: The Second Part (2019)
als Aquaman (voice)
Aquaman (2018)
als Arthur Curry / Aquaman
Braven (2018)
als Joe Braven
Justice League (2017)
als Arthur Curry / Aquaman
The Bad Batch (2017)
als Miami Man
Once Upon a Time in Venice (2017)
als Spyder
Sugar Mountain (2016)
als Joe Bright
Canvas of My Life (2016)
als Narrator/Himself
Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)
als Arthur Curry / Aquaman
DC Films Presents Dawn of the Justice League (2016)
als Himself
Debug (2014)
als I Am
Wolves (2014)
als Connor
Road to Paloma (2014)
als Robert Wolf
Bullet to the Head (2013)
als Keegan
Conan the Barbarian (2011)
als Conan
Johnson Family Vacation (2004)
als Navarro
Tempted (2003)
als Kala
Just Cause
als Rico Rodriguez
Justice League Part Two
als Aquaman

Productie

Braven
Producer
Canvas of My Life
Executive Producer
Road to Paloma
Director
Road to Paloma
Producer
Road to Paloma
Writer


ikwilfilmskijken © 2019