Zhang Jin

Geboortedatum:
05/19/1974
Geboorteplaats:
China:

Filmografie

Escape Plan: The Extractors (2019)
九龍不敗 (2019)
葉問外傳:張天志 (2018)
als Cheung Tin-Chi
十吨刺客 (2018)
Pacific Rim: Uprising (2018)
als Marshal Quan
狂獸 (2017)
als Sai Gau
毒。诫 (2017)
als Cat
葉問3 (2015)
als Cheung Tin-chi
殺破狼2 (2015)
als Ko Chun
黄飞鸿之英雄有梦 (2014)
als Wu Long
賭城風雲 (2014)
als Ghost Eyes
非常幸运 (2013)
als Thomas
一代宗師 (2013)
als Ma San - Successor of Gong Yutian
Xuan hong (2012)
als Yip On
武术之少年行 (2008)
als Guo Nan
江山美人 (2008)
als Assassin
功夫無敵 (2007)
als Xi Long
少林殭屍天極 (2006)
als Young Mu Che
致命密函 (2001)
als Chau Hau-Yien (Chow Hao-Yin)


ikwilfilmskijken © 2019