Danielle Macdonald

Geboortedatum:
01/01/1991
Geboorteplaats:
Sydney, New South Wales, Australia:

Filmografie

Skin (2019)
als Julie Price
Extracurricular Activities (2019)
als Becky Wallace
Paradise Hills (2019)
als Chloe
Dumplin' (2018)
als Willowdean Dickson
Bird Box (2018)
als Olympia
Skin (2018)
als Christa
Lady Bird (2017)
als Another Young Lady
Patti Cake$ (2017)
als Patricia Dombrowski
The Rachels (2017)
als Ashley
Every Secret Thing (2014)
als Alice Manning
The Valley (2014)
als Mackenzie
The East (2013)
als Tess
Trust Me (2013)
als Delia
The Thief (2011)
als Cashier
Gay Kid and Fat Chick
I Am Woman
als Lillian Roxon


ikwilfilmskijken © 2019