Eiza González

Geboortedatum:
01/30/1990
Geboorteplaats:
Mexico City, Mexico:

Filmografie

Godzilla vs. Kong (2020)
Bloodshot (2020)
Hobbs & Shaw (2019)
als Madame M
Alita: Battle Angel (2019)
als Nyssiana
Paradise Hills (2019)
als Amarna
Welcome to Marwen (2018)
als Caralala
Baby Driver (2017)
als Monica "Darling" Castello
Jem and the Holograms (2015)
als Jetta
La fabulosa y patética historia de un montaje llamado I Love Romeo y Julieta (2014)
Casi treinta (2013)
als Cristina
Highway
als Jane
Waldo
Cut Throat City
Kung Fury II: The Movie


ikwilfilmskijken © 2019