Jamie Dornan

Geboortedatum:
05/01/1982
Geboorteplaats:
Belfast - Northern Ireland - UK:

Filmografie

Trolls World Tour (2020)
als (voice)
Untogether (2019)
als Nick
Robin Hood (2018)
als Will Scarlet
A Private War (2018)
als Paul Conroy
My Dinner with Hervé (2018)
als Danny Tate
Fifty Shades Freed (2018)
als Christian Grey
Fifty Shades Darker (2017)
als Christian Grey
The Siege of Jadotville (2016)
als Pat Quinlan
The 9th Life of Louis Drax (2016)
als Dr. Allan Pascal
Anthropoid (2016)
als Jan Kubiš
Fifty Shades of Grey (2015)
als Christian Grey
Flying Home (2014)
als Colin
X Returns (2009)
als X
Shadows In The Sun (2009)
als Joe
Nice To Meet You (2009)
als The Young Man
Beyond the Rave (2008)
als Ed
Marie Antoinette (2006)
als Count Axel Fersen
Borderland
Untitled Drake Doremus Project
Synchronic


ikwilfilmskijken © 2019