Yuriy Borisov

Geboortedatum:
12/08/1992
Geboorteplaats:
Reutov, Moscow oblast, Russia:

Filmografie

Серебряные коньки (2020)
Союз спасения (2019)
als Anton Arbuzov, lieutenant of the Guards crew
Аванпост (2019)
als Kostakin
Порт (2019)
Красный призрак (2019)
T-34 (2018)
Семь пар нечистых (2018)
als Сбоев
Хрусталь (2018)
Запаска (2018)
als bully Igor
Невод (2017)
Дорога на Берлин (2015)
als Sergey Ogarkov, Lt.
Искупление (2012)
als Markeev
Елена (2011)
als friend Sanka
Бык


ikwilfilmskijken © 2019