Yuriy Borisov

Geboortedatum:
12/08/1992
Geboorteplaats:
Reutov, Moscow oblast, Russia:

Filmografie

Серебряные коньки (2020)
Красный призрак (2020)
Вторжение (2020)
Союз спасения (2019)
als Anton Arbuzov, lieutenant of the Guards crew
Аванпост (2019)
als Kostakin
Фея (2019)
Порт (2019)
Бык (2019)
als Anton Bykov
T-34 (2018)
Семь пар нечистых (2018)
als Сбоев
Хрусталь (2018)
Запаска (2018)
als bully Igor
Невод (2017)
Дорога на Берлин (2015)
als Sergey Ogarkov, Lt.
Motylki (2014)
als Pavel
Искупление (2012)
als Markeev
Елена (2011)
als friend Sanka


ikwilfilmskijken © 2019