Taron Egerton

Geboortedatum:
11/10/1989
Geboorteplaats:
Birkenhead, Merseyside, England, UK:

Filmografie

Sing 2 (2020)
als Johnny
Rocketman (2019)
als Elton John
Robin Hood (2018)
als Robin of Loxley
Billionaire Boys Club (2018)
als Dean Karny
Kingsman: The Golden Circle (2017)
als Gary 'Eggsy' Unwin / Galahad
Love at First Sight (2017)
als Johnny (voice)
Sing (2016)
als Johnny (voice)
Eddie the Eagle (2016)
als Eddie "the Eagle" Edwards
Legend (2015)
als Mad Teddy Smith
Kingsman: The Secret Service Revealed (2015)
als Himself
Kingsman: The Secret Service (2015)
als Gary 'Eggsy' Unwin
Testament of Youth (2014)
als Edward Brittain


ikwilfilmskijken © 2019