Jack Lowden

Geboortedatum:
06/02/1990
Geboorteplaats:
Chelmsford, Essex, England, UK:

Filmografie

Fonzo (2019)
als Agent Crawford
Fighting with My Family (2019)
als Zak "Zodiac" Knight
Mary Queen of Scots (2018)
als Henry Darnley
Mary Queen of Scots (2018)
als Lord Darnley
Calibre (2018)
als Vaughn
England Is Mine (2017)
als Steven Patrick Morrissey
Dunkirk (2017)
als Collins
Tommy's Honour (2017)
als Tommy Morris
A United Kingdom (2016)
als Tony Benn
Denial (2016)
als James Libson
Pan (2015)
als Dobkin
'71 (2014)
als Thommo
Ghosts (2014)
als Oswald Alving
uwantme2killhim? (2013)
als Henry
Mrs Biggs (2012)
als Alan Wright


ikwilfilmskijken © 2019