Michael B. Jordan

Geboortedatum:
02/09/1987
Geboorteplaats:
Santa Ana - California - USA:

Filmografie

Just Mercy (2020)
Creed II (2018)
als Adonis Creed
Kin (2018)
als Male Cleaner
Fahrenheit 451 (2018)
als Guy Montag
Black Panther (2018)
als N'Jadaka / Erik Killmonger
City of Sin (2016)
als Leon
Creed (2015)
als Adonis Creed
From Rocky to Creed: The Legacy Continues (2015)
als Himself
Fantastic Four (2015)
als Johnny Storm / The Human Torch
That Awkward Moment (2014)
als Mikey
Making a Scene (2013)
als Man
Justice League: The Flashpoint Paradox (2013)
als Victor Stone / Cyborg (voice)
Fruitvale Station (2013)
als Oscar
Hotel Noir (2012)
als Leon
Chronicle (2012)
als Steve Montgomery
Red Tails (2012)
als Maurice Wilson
County (2012)
als Travis
Pastor Brown (2009)
als Tariq Brown
Blackout (2007)
als C.J.
Hardball (2001)
als Jamal
Black and White (1999)
als Teen #2
Men Who Kill
Without Remorse
als John Clark
Failsafe
als John Ravane
Wrong Answer
als Damany Lewis
The Liberators

Productie

Just Mercy
Producer
Creed II
Executive Producer
The Liberators
Producer
Failsafe
Producer


ikwilfilmskijken © 2019