Florence Pugh

Geboortedatum:
01/03/1996
Geboorteplaats:
Oxford, England:

Filmografie

Black Widow (2020)
Little Women (2019)
als Amy March
Midsommar (2019)
als Dani
Fighting with My Family (2019)
als Saraya "Paige" Knight
Outlaw King (2018)
als Elizabeth Burgh
Malevolent (2018)
als Angela Sayers
Leading Lady Parts (2018)
als Actress #4
King Lear (2018)
als Cordelia
The Commuter (2018)
als Gwen
Lady Macbeth (2016)
als Katherine Lester
Paradise Lost? (2015)
als Eve
The Falling (2014)
als Abbie Mortimer


ikwilfilmskijken © 2019