Kieron Elliott

Geboortedatum:
02/26/1995

Filmografie

How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019)
als Hoark (voice)
Night Eyes (2014)
How to Train Your Dragon 2 (2014)
als Hoark the Haggard (voice)
Postman Pat: The Movie (2014)
als Michael Lam / SDS Employee 1 (voice)
Episode 50 (2011)
als Kieron
Vile (2011)
als Thomas
Legend of the BoneKnapper Dragon (2010)
als ADR Group (voice)
How to Train Your Dragon (2010)
als Hoark the Haggard (voice)
Solitary (2009)
als Mark


ikwilfilmskijken © 2019