Anya Taylor-Joy

Geboortedatum:
04/16/1996
Geboorteplaats:
Miami, Florida, USA:

Filmografie

Last Night in Soho (2020)
Radioactive (2020)
als Irene
Playmobil: The Movie (2019)
als Marla
The New Mutants (2019)
als Illyana Rasputin / Magik
Glass (2019)
als Casey Cooke
Thoroughbreds (2018)
als Lily Reynolds
The Miniaturist (2017)
als Petronella 'Nella' Oortman
Marrowbone (2017)
als Allie
Split (2017)
als Casey Cooke
Barry (2016)
als Charlotte Baughman
Morgan (2016)
als Morgan
The Witch (2016)
als Thomasin
Viking Quest (2014)
als Mani
Gunpowder Milkshake
Here Are the Young Men
als Jen
The Sea Change
als Alberta
Crossmaglen
als Ana
Emma
als Emma Woodhouse
Weetzie Bat
als Weetzie Bat
Nosferatu


ikwilfilmskijken © 2019