Anya Taylor-Joy

Geboortedatum:
04/16/1996
Geboorteplaats:
Miami, Florida, USA:

Filmografie

Last Night in Soho (2020)
Radioactive (2020)
als Irene
The New Mutants (2019)
als Illyana Rasputin / Magik
Playmobil: The Movie (2019)
als Marla
Glass (2019)
als Casey Cooke
Thoroughbreds (2018)
als Lily Reynolds
The Miniaturist (2017)
als Petronella 'Nella' Oortman
Marrowbone (2017)
als Allie
Split (2017)
als Casey Cooke
Barry (2016)
als Charlotte Baughman
Morgan (2016)
als Morgan
The Witch (2016)
als Thomasin
Viking Quest (2014)
als Mani
Here Are the Young Men
als Jen
Emma
als Emma Woodhouse
The Sea Change
als Alberta
Weetzie Bat
als Weetzie Bat
Crossmaglen
als Ana
Nosferatu
Gunpowder Milkshake


ikwilfilmskijken © 2019