Dianna Agron

Geboortedatum:
04/30/1986
Geboorteplaats:
Savannah, Georgia, USA:

Filmografie

Berlin, I Love You (2019)
als Katarina
Against the Clock (2019)
als Tess Chandler
Ralph Breaks the Internet (2018)
als News Anchor (voice)
Hollow in the Land (2017)
als Alison Miller
Novitiate (2017)
als Sister Mary Grace
The Crash (2017)
als Amelia Rhondart
McQueen (2015)
als Dahlia
Bare (2015)
als Sarah Barton
Zipper (2015)
als Dalia
Unity (2015)
als Herself - Narrator (voice)
Tumbledown (2015)
als Finley
The Family (2013)
als Belle Blake
The Hunters (2011)
als Alice
Glee: The Concert Movie (2011)
als Quinn Fabray
Glee Encore (2011)
als Quinn Fabray
I Am Number Four (2011)
als Sarah Hart
Bold Native (2010)
als Samantha
Burlesque (2010)
als Natalie
The Romantics (2010)
als Minnow Hayes
Scouts Honor (2009)
als Girl #2
A Fuchsia Elephant (2009)
als Charlotte Hill
Dinner with Raphael (2009)
als Dianna
Skid Marks (2007)
als Megan
Urban Assault (2007)
als Dyanna
Rushers (2007)
als Kyle's Girl
When a Stranger Calls (2006)
als Cheerleader


ikwilfilmskijken © 2019