Flula Borg

Geboortedatum:
03/28/1982
Geboorteplaats:
Erlangen, Germany:

Filmografie

Trolls World Tour (2020)
als (voice)
Ralph Breaks the Internet (2018)
als Flula Borg (voice)
Ferdinand (2017)
als Hans (voice)
It Happened in L.A. (2017)
als Meep
Killing Hasselhoff (2017)
als Alcee
Dirty 30 (2016)
als DJ
Buddymoon (2016)
als Flula
She's Allergic to Cats (2016)
als Sebastian
The Hindenburg Explodes! (2016)
als Nazi #1
Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015)
als Man Behind Mask
Little Paradise (2015)
als Klaus
Pitch Perfect 2 (2015)
als Pieter Krämer
Blow Me (2014)
als Jörg

Productie

Buddymoon
Writer


ikwilfilmskijken © 2019