Peggy Lipton

Geboortedatum:
08/30/1946
Geboorteplaats:
New York City, New York, USA:

Filmografie

Quincy (2018)
als Herself
A Dog's Purpose (2017)
als Adult Hannah
When in Rome (2010)
als Priscilla
Jackpot (2001)
als Janice
Skipped Parts (2000)
als Laurabel Pierce
Intern (2000)
als Roxanne Rochet
The Postman (1997)
als Ellen March
Justice for Annie (1996)
als Carol Mills
Deadly Vows (1994)
als Nancy Weston
Twin Peaks: Fire Walk with Me (1992)
als Norma Jennings
True Identity (1991)
als Rita
Fatal Charm (1990)
als Jane Sims
Twin Peaks (1989)
als Norma Jennings
Kinjite: Forbidden Subjects (1989)
als Kathleen Crowe
Purple People Eater (1988)
als Mom
I'm Gonna Git You Sucka (1988)
War Party (1988)
als TV Correspondent
Addicted to His Love (1988)
als Assistant DA
Return of the Mod Squad (1979)
als Julie Barnes
Blue (1968)
als Laurie Kramer
Mosby's Marauders (1967)
als Oralee Prentiss


ikwilfilmskijken © 2019