Kee Chan

Geboorteplaats:
Singapore:

Filmografie

Mortal Engines (2018)
als Governor Kwan
Red Dog: True Blue (2016)
als Jimmy Umbrella
Birth of a Warrior (2015)
als Master Tenzin
Mythica: A Quest for Heroes (2014)
als Mekru Nom
Such Good People (2014)
als Chana Dorje
Ved verdens ende (2009)
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005)
als Malé-Dee
Mission: Impossible II (2000)
als Chemist
Bullet Down Under (1994)
als Chang Kai Chee
Turtle Beach (1992)
als Behzad


ikwilfilmskijken © 2019