Iqbal Theba

Geboortedatum:
12/20/1963
Geboorteplaats:
Karachi, Pakistan:

Filmografie

DriverX (2018)
als Distinguished Man
Green Book (2018)
als Amit
Lego Scooby-Doo! Blowout Beach Bash (2017)
als Dr. Najib (voice)
The Tiger Hunter (2017)
als General Iqbal
Jingle Ballin' (2016)
als Rajun
The Escort (2016)
als Richard
Playing for Keeps (2012)
als Param
...Or Die (2012)
Birdseye (2002)
als Puneet Ristani
Driven (1998)
als Landlord
Just Looking (1995)
als Veejay
Indecent Proposal (1993)
als Citizenship Student


ikwilfilmskijken © 2019