Roberta Wallach

Geboortedatum:
08/02/1955
Geboorteplaats:
New York City, New York, USA:

Filmografie

Can You Ever Forgive Me? (2018)
als Tom Clancy Groupie
Rabbit Hole (2010)
als Rhonda
Boy Wonder (2010)
als Erin
Men Without Jobs (2004)
als Dolores
O. Henry┬┤s Christmas (1996)
Partisans of Vilna (1986)
als Narrator
The Royal Romance of Charles and Diana (1982)
als Princess Marguerite
The Land of Hope (1976)
als Devvie Barsky
The Effect of Gamma Rays on Man-in-the-Moon Marigolds (1972)
als Ruth


ikwilfilmskijken © 2019