Kirk Baily

Geboortedatum:
02/02/1963
Geboorteplaats:
New York City, New York, USA:

Filmografie

Bumblebee (2018)
als Brawn / Seekers (voice)
The Meg (2018)
als Voiceover Performers (voice)
The Star (2017)
als Additional Voices (voice)
It (2017)
als Loop Group (voice)
Ghost in the Shell (2017)
als Loopers (voice)
The Boss Baby (2017)
als ADR Group (voice)
My All American (2015)
als Additional Voices (voice)
Truth (2015)
als Loop Groupers (voice)
Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014)
als ADR Voice Cast (voice)
Feast (2014)
als Additional Characters (voice)
Big Hero 6 (2014)
als Additional Voice (voice)
Frozen (2013)
als Additional Voices (voice)
Chronicle (2012)
als Additional Voices (voice)
Five (2011)
als Scott
Hoodwinked Too! Hood VS. Evil (2011)
als Voiceover Actors (voice)
Buried (2010)
als 411 Male Operator (voice)
Bottle Shock (2008)
als Loan Officer
Nobel Son (2007)
als Wil Cavalere
Over the Hedge (2006)
als (voice)
Xenosaga Episode 1: Der Wille zur Macht (2005)
als Kevin Winnicot (voice)
Mickey, Donald, Goofy: The Three Musketeers (2004)
als Loop Group (voice)
アミテージ・ザ・サード DUAL-MATRIX (2002)
als Additional Voices (voice)
劇場版 ああっ女神さまっ (2000)
als Additional Voices (voice)
Outside Ozona (1998)
als Agent Tony Cole
3 Ninjas: High Noon at Mega Mountain (1998)
als Carl
Fushigi Yûgi: The Mysterious Play - Reflections OAV 3 (1997)
als Tetsuya Kajiwara (English)
双龙会 (1992)
als (voice)
Voodoo Dawn (1991)
als Kevin
LifeStories: Steve Burdick (1990)
als Philip Richardson
機動戦士ガンダム 0080 ポケットの中の戦争 (1989)
als Additional Voices (voice)
Alexa (1989)
als Tony


ikwilfilmskijken © 2019