Kirk Baily

Geboortedatum:
02/02/1963
Geboorteplaats:
New York City, New York, USA:

Filmografie

Bumblebee (2018)
als Brawn / Seekers (voice)
The Star (2017)
als Additional Voices (voice)
Feast (2014)
als Additional Characters (voice)
Big Hero 6 (2014)
als Additional Voice (voice)
Frozen (2013)
als Additional Voices (voice)
Five (2011)
als Scott
Buried (2010)
als 411 Male Operator (voice)
Bottle Shock (2008)
als Loan Officer
Nobel Son (2007)
als Wil Cavalere
Over the Hedge (2006)
als (voice)
Outside Ozona (1998)
als Agent Tony Cole
3 Ninjas: High Noon at Mega Mountain (1998)
als Carl
Voodoo Dawn (1991)
als Kevin
LifeStories: Steve Burdick (1990)
als Philip Richardson
Alexa (1989)
als Tony


ikwilfilmskijken © 2019