Michelle Rodriguez

Geboortedatum:
07/12/1978
Geboorteplaats:
Bexar County, Texas, USA:

Filmografie

Alita: Battle Angel (2019)
als Gelda (uncredited)
The Limit (2018)
als M-13
Widows (2018)
als Linda
The Fate of the Furious (2017)
als Letty Ortiz
Smurfs: The Lost Village (2017)
als Smurfstorm (voice)
2031 (2017)
als Voula
Milton's Secret (2016)
als Ms. Ferguson
The Assignment (2016)
als Frank Kitchen / Tomboy
Unity (2015)
als Herself - Narrator (voice)
Fast & Furious: Supercharged (2015)
als Letty
Furious 7 (2015)
als Letty
I Am Evel Knievel (2014)
als Herself
Machete Kills (2013)
als Luz
Turbo (2013)
als Paz (voice)
Fast & Furious 6 (2013)
als Letty
InAPPropriate Comedy (2013)
als Harriet
Resident Evil: Retribution (2012)
als Rain Ocampo
Fast Five (2011)
als Letty Ortiz (uncredited)
Blacktino (2011)
als Charlotte Foster Jane
Battle: Los Angeles (2011)
als Elena Santos
Capturing Avatar (2010)
als Herself
Machete (2010)
als Luz
TrĂ³pico de Sangre (2010)
als Minerva Mirabal
Avatar (2009)
als Trudy Chacon
Los Bandoleros (2009)
als Letty Ortiz
The Fairly OddParents: Wishology (2009)
als Mrs. Crocker (voice)
Fast & Furious (2009)
als Letty Ortiz
Battle in Seattle (2007)
als Lou
The Breed (2006)
als Nicki
BloodRayne (2005)
als Katarin
Control (2004)
als Teresa
S.W.A.T. (2003)
als Chris Sanchez
Blue Crush (2002)
als Eden
Resident Evil (2002)
als Rain
3 A.M. (2001)
als Salgado
The Fast and the Furious (2001)
als Letty Ortiz
Girlfight (2000)
als Diana Guzman
Dreamland


ikwilfilmskijken © 2019