Kevin J. O'Connor

Geboortedatum:
11/15/1963
Geboorteplaats:
Chicago, Illinois, USA:

Filmografie

Colewell (2019)
als Charles
Captive State (2019)
als Kermode
Buck Run (2019)
als John Yoder
Widows (2018)
als Bobby Welsh
Blame it on Toby (2018)
als Arthur Prentiss-Wilcox
The Cleanse (2018)
als Fredericks
Masterminds (2016)
als Upscale Party Guest (uncredited)
Captive (2015)
als FBI Agent
Careful What You Wish For (2015)
als Pier/Patron du bar
The Master (2012)
als Bill White
G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)
als Doctor Mindbender
There Will Be Blood (2007)
als Henry
Flight of the Living Dead (2007)
als Frank
Kettle of Fish (2006)
als Harry
Seraphim Falls (2006)
als Henry
Sasquatch Hunters (2005)
als Charles Landon
Van Helsing (2004)
als Igor
If... Dog... Rabbit (1999)
als Jamie Cooper
Chill Factor (1999)
als Telstar
The Mummy (1999)
als Beni Gabor
Black Cat Run (1998)
als Hobbs
Deep Rising (1998)
als Joey Pantucci
Gods and Monsters (1998)
als Harry
Amistad (1997)
als Missionary
The Love Bug (1997)
als Roddy Martel
Chicago Cab (1997)
als Southside Guy
Hit Me (1996)
als Cougar
Lord of Illusions (1995)
als Philip Swann
Canadian Bacon (1995)
als Roy Boy
Color of Night (1994)
als Casey Heinz
No Escape (1994)
als Stephano
Hero (1992)
als Chucky
Equinox (1992)
als Russell Franks
F/X2 (1991)
als Matt Neely
Love at Large (1990)
als Art the Farmhand
Steel Magnolias (1989)
als Sammy Desoto
The Caine Mutiny Court-Martial (1988)
als Lt. Thomas Keefer
The Moderns (1988)
als Ernest Hemingway
Candy Mountain (1988)
als Julius
Peggy Sue Got Married (1986)
als Michael Fitzsimmons


ikwilfilmskijken © 2019