Jeff Fahey

Geboortedatum:
11/29/1952
Geboorteplaats:
Olean, New York, USA:

Filmografie

Intrigo: Samaria (2019)
als Jacob
Alita: Battle Angel (2019)
als McTeague
American Dresser (2018)
als Calhoun
And the Winner Isn't (2017)
als Herself
County Line (2017)
als Clint Thorne
Quadraturin (2017)
als Grey Man
The Hollow (2016)
als Darryl Everett
Saltwater: Atomic Shark (2016)
als Rottger
Wild Bill Hickok: Swift Justice (2016)
Too Late (2016)
als Roger
Urge (2016)
als Gerald
Dawn Patrol (2015)
als Trick
A Hitman in London (2015)
als Jacob Andries
Requiem (2015)
als Dr. Spencer
The Last Light (2014)
als Harold
Beneath (2013)
als George Marsh
Rewind (2013)
als Ellis
100 Degrees Below Zero (2013)
als Steve
Sushi Girl (2012)
als Morris
Hatfields and Mccoys: Bad Blood (2012)
als Devil Anse Hatfield
Lake Effects (2012)
als Ray
Alien Tornado (2012)
als Judd Walker
Easy Rider: The Ride Back (2012)
als Wes Coast
Eldorado (2012)
als Doc Martin
The Sacred (2012)
als George
Guns, Girls and Gambling (2011)
als The Cowboy
Marriage Retreat (2011)
als Craig Sullivan
Blacktino (2011)
als Cooter
The Psycho Legacy (2010)
als Himself
Terror Trap (2010)
als Sheriff
Machete (2010)
als Michael Booth
Choosing Matthias (2009)
als Charlie
Matchmaker Mary (2008)
als Cameron Banks
Messages (2007)
als Dr Richard Murray
Grindhouse (2007)
als JT (segment "Planet Terror")
Planet Terror (2007)
als J.T. Hague
The Eden Formula (2006)
als Dr. Harrison Parker
Scorpius Gigantus (2006)
als Major Nick Reynolds
The Hunt for Eagle One: Crash Point (2006)
als Colonel Halloran
Manticore (2005)
als Kramer
Locusts: The 8th Plague (2005)
als Russ Snow
Absolute Zero (2005)
als Dr. David Kotzman
Icon (2005)
als Harvey Blackledge
Blue Demon (2004)
als Gen. Remora
Corpses (2004)
als Captain Winston
Ghost Rock (2004)
als Moses Logan
Darkhunters (2004)
als Mr. Barlow
No Witness (2004)
als Gene Haskell
Unspeakable (2003)
als Governor
Fallen Angels (2002)
als Dr. Richard Leighton
Inferno (2002)
als Robert 'Jake' Wheeler
The Contract (2002)
als Detective Tucci
Blind Heat (2002)
als Paul Burke
Maniacts (2001)
als Joe Spinelli
Cold Heart (2001)
als Phil
Outlaw (2001)
als Jim Moran
The Demon Within (2000)
als Matthew Dobie
Epicenter (2000)
als FBI Agent Moore
The Newcomers (2000)
als Mack Weatherton
No Tomorrow (1999)
als Davis
Dazzle (1999)
als The Collector
When Justice Fails (1999)
als Tom Chaney
Hijack (1999)
als Eddie Lyman
Time Served (1999)
als Patrick Berlington
Revelation (1999)
als Thorold Stone
Detour (1998)
als Danny Devlin
Johnny 2.0 (1998)
als Johnny Dalton
Extramarital (1998)
als Griffin
On The Line (1998)
als Det. Dan Collins
Time Under Fire (1997)
als Alan / John Deakins
The Underground (1997)
als Brian Donnegan
Catherine's Grove (1997)
als Jack Doyle
Lethal Tender (1997)
als Det. David Chase
Operation Delta Force (1997)
als Captain Lang
Every Woman's Dream (1996)
Darkman III: Die Darkman Die (1996)
als Peter Rooker
The Sweeper (1996)
als Dale Goddard
Serpent's Lair (1995)
als Tom Bennett
Virtual Seduction (1995)
als Liam Bass
Sketch Artist II: Hands That See (1995)
als Jack
Killing Cupid (1995)
als The Trainer
Bari (1994)
Temptation (1994)
als Eddie Lanarsky
Wyatt Earp (1994)
als Ike Clanton
Woman of Desire (1994)
als Jack Lynch
Eye of the Wolf (1994)
als Paul
Freefall (1994)
als Dex Dellum
Quick (1993)
als Muncie
Blindsided (1993)
als Frank McKenna
The Hit List (1993)
als Charlie Pike
In the Company of Darkness (1993)
als Will McCaid
Sketch Artist (1992)
als Det. Jack Whitfield
The Lawnmower Man (1992)
als Jobe Smith
Iron Maze (1991)
als Barry Mikowski
Body Parts (1991)
als Bill Chrushank
The Serpent of Death (1990)
White Hunter, Black Heart (1990)
als Pete Verrill
Parker Kane (1990)
als Parker Kane
Curiosity Kills (1990)
Impulse (1990)
als Stan
The Last of the Finest (1990)
als Ricky Rodriguez
Minnamurra (1989)
als Ben Creed
True Blood (1989)
als Raymond Trueblood
Backfire (1988)
als Donnie McAndrew
Split Decisions (1988)
als Ray McGuinn
Riot on 42nd St. (1987)
als Frank Tackler
Psycho III (1986)
als Duane Duke
The Execution of Raymond Graham (1985)
als Raymond Graham
Silverado (1985)
als Tyree


ikwilfilmskijken © 2019