Shiori Kutsuna

Geboortedatum:
12/22/1992
Geboorteplaats:
Sydney, Australia:

Filmografie

Murder Mystery (2019)
Once Upon a Deadpool (2018)
als Yukio
Deadpool 2 (2018)
als Yukio / Pinkie Pie
The Outsider (2018)
als Miyu
オー・ルーシー! (2018)
als Mika
ねこあつめの家 (2017)
als Michiru Towada
キセキ ーあの日のソビトー (2017)
als Rika
キングスグレイブ ファイナルファンタジーXV (2016)
als Lunafrena Nox Fleuret (voice)
女が眠る時 (2016)
海難1890 (2015)
als Haru/Harumi
オー!ファーザー (2014)
als Taeko
許されざる者 (2013)
als Natsume
ペタル ダンス (2013)
als Haraki
つやのよる ある愛に関わった、女たちの物語 (2013)
als Machiko Yamada
Kudo Shinichi's Kyoto Shinsengumi Murder Case (2012)
als Mori Ran
グスコーブドリの伝記 (2012)
als Neri
工藤新一京都新撰組殺人事件 (2012)
als Mori Ran
マイ・バック・ページ (2011)
als Mako Kurata
少女たちの羅針盤 (2011)
als Ran Eshima
名探偵コナン 工藤新一への挑戦状 ~怪鳥伝説の謎~ が見放題! (2011)
BECK (2010)
als Maho Minami
ちょんまげぷりん (2010)
半分の月がのぼる空 (2010)
als Rika Akiba
守護天使 (2009)
als Ryoko Miyano


ikwilfilmskijken © 2019