Parminder Nagra

Geboortedatum:
10/05/1975
Geboorteplaats:
Leicester, England, UK:

Filmografie

Five Feet Apart (2019)
als Dr. Noor Hamid
Bird Box (2018)
als Dr. Lapham
Postman Pat: The Movie (2014)
als Nisha Bains (voice)
Reckless (2013)
als Susan
Twenty8K (2012)
als Deeva Jani
Horrid Henry: The Movie (2011)
als Miss Lovely
Batman: Gotham Knight (2008)
als Cassandra (voice)
Compulsion (2008)
als Anjika Indrani
In Your Dreams (2007)
als Charlie
Ella Enchanted (2004)
als Areida
Twelfth Night, or What You Will (2003)
als Viola
Bend It Like Beckham (2002)
als Jesminder 'Jess' Kaur Bhamra
Donovan Quick (2000)
als Radhika


ikwilfilmskijken © 2019