Rebecca Pidgeon

Geboortedatum:
10/10/1965
Geboorteplaats:
Cambridge, Massachusetts, USA:

Filmografie

Bird Box (2018)
als Lydia
Ape (2017)
als Faye
Allegiant (2016)
als Sarah
Two-Bit Waltz (2014)
als Anita
Phil Spector (2013)
als Dr. Fallon
Two Painters (2010)
als Announcer
RED (2010)
als Cynthia Wilkes
The Lodger (2009)
als Dr. Jessica Westmin
Cat City (2008)
als Victoria Compton
Redbelt (2008)
als Zena Frank
How to Be (2008)
als Mother
Jesse Stone: Sea Change (2007)
als Leeann Lewis
Shopgirl (2005)
als Christie Richards
Edmond (2005)
als Wife
Heist (2001)
als Fran Moore
State and Main (2000)
als Ann
Catastrophe (2000)
als The Director's Assistant
The Winslow Boy (1999)
als Catherine Winslow
The Spanish Prisoner (1998)
als Susan Ricci
Homicide (1991)
als Miss Klein
She's Been Away (1989)
The Dawning (1988)

Productie

Oleanna
Original Music Composer


ikwilfilmskijken © 2019