Jennifer Beals

Geboortedatum:
12/19/1963
Geboorteplaats:
Chicago - Illinois - USA:

Filmografie

After (2019)
als Karen Gibson
White Orchid (2018)
als Vivian
Before I Fall (2017)
als Mrs. Kingston
Manhattan Night (2016)
als Lisa Wren
UFO Gakuen no Himitsu (2015)
als Inkar (voice)
Full Out (2015)
als Valorie Kondos-Field
A Wife's Nightmare (2014)
als Liz
Cinemanovels (2013)
als Clementine
A Fuller Life (2013)
als Herself - Reader (segment "Crime Reporter")
A Night for Dying Tigers (2010)
als Melanie
The Night Before the Night Before Christmas (2010)
als Angela Fox
The Book of Eli (2010)
als Claudia
Joueuse (2009)
als L’Américaine
My Name Is Sarah (2007)
als Sarah Winston
Troubled Waters (2007)
als FBI Agent Beck
The Grudge 2 (2006)
als Trish
Desolation Sound (2005)
als Elizabeth Storey
Break a Leg (2005)
als Juliet
Catch That Kid (2004)
als Molly Phillips
Runaway Jury (2003)
als Vanessa Lembeck
They Shoot Divas, Don't They? (2002)
als Sloan McBride
13 Moons (2002)
als Suzi
Roger Dodger (2002)
als Sophie
Out of Line (2001)
als Jenny Capitanas
Feast of All Saints (2001)
als Dolly Rose
The Anniversary Party (2001)
als Gina Taylor
Something More (2000)
als Lisa
Body and Soul (2000)
als Gina
A House Divided (2000)
als Amanda Dickson
Without Malice (2000)
als Samantha Wilkes
Militia (2000)
als Julie Sanders
Turbulence 2: Fear of Flying (1999)
als Jessica
The Last Days of Disco (1998)
als Nina
The Spree (1998)
als Xinia Kelly
The Prophecy II (1998)
als Valerie Rosales
Wishful Thinking (1996)
als Elizabeth
The Twilight of the Golds (1996)
als Suzanne Stein
Four Rooms (1995)
als Angela
Let It Be Me (1995)
als Emily Taylor
Devil in a Blue Dress (1995)
als Daphne Monet
Mrs. Parker and the Vicious Circle (1994)
als Gertrude Benchley
Dead on Sight (1994)
Caro diario (1993)
als se stessa
The Thief and the Cobbler (1993)
als Princess YumYum
Night Owl (1993)
als Julia
Le grand pardon 2 (1992)
als Joyce Ferranti
In the Soup (1992)
als Angelica Pena
Indecency (1992)
als Ellie Shaw
Terror Stalks the Class Reunion (1992)
als Virginia
Blood and Concrete (1991)
als Mona
Tinikling ou 'La madonne et le dragon' (1990)
als Patty Meredith
Dr. M (1990)
als Sonja Vogler
Sons (1990)
als Transvestite
Vampire's Kiss (1988)
als Rachel
Split Decisions (1988)
als Barbara Uribe
La partita (1988)
als Olivia Candioni
The Bride (1985)
als Eva
Cinderella (1985)
als Cinderella
Flashdance (1983)
als Alex Owens

Productie

Pulp Fiction
Thanks


ikwilfilmskijken © 2019