Yorick van Wageningen

Geboortedatum:
04/16/1964
Geboorteplaats:
Baarn, Utrecht, Netherlands:

Filmografie

Escape Room (2019)
als Games Master WooTan Yu
Papillon (2017)
als Warden Barrot
Storm: Letters van vuur (2017)
als Klaas Voeten
Broker (2015)
als Our Man
Blackhat (2015)
als Sadak
Last Summer (2014)
47 Ronin (2013)
als Kapitan
De Wederopstanding van een Klootzak (2013)
als Ronnie
The Girl with the Dragon Tattoo (2011)
als Nils Bjurman
The Way (2010)
als Joost
Oorlogswinter (2008)
als Uncle Ben
The New World (2005)
als Captain Argall
A Life in Suitcases (2005)
als Lephrenic
The Chronicles of Riddick (2004)
als The Guv
Beyond Borders (2003)
als Steiger
The Tulse Luper Suitcases: Antwerp (2003)
The Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story (2003)
als Julian Lephrenic
Simon: An English Legionnaire (2002)
als Schreiber
Minä ja Morrison (2001)
als Jan


ikwilfilmskijken © 2019