Pruitt Taylor Vince

Geboortedatum:
07/05/1960
Geboorteplaats:
Baton Rouge, Louisiana, USA:

Filmografie

Bird Box (2018)
als Rick
Gotti (2018)
als Angelo Ruggiero
The Devil's Candy (2017)
als Ray
13 Sins (2014)
als Vogler
Homefront (2013)
als Werks
The Grief Tourist (2013)
als Carl Marznap
Beautiful Creatures (2013)
als Mr. Lee
Brake (2012)
als Driver / Boss Terrorist (voice)
Bending The Rules (2012)
als Happy
On the Inside (2011)
als Ben Marshal
Creature (2011)
als Grover
Butter (2011)
als Ned Eaten
Flypaper (2011)
als Jelly
Drive Angry (2011)
als Roy
Mysterious Island (2010)
als Gideon Spilett
Leaves of Grass (2009)
als Big Joe Sharpe
Don McKay (2009)
als Mel
In the Electric Mist (2009)
als Lou Girard
The Smell of Success (2009)
als Cleveland Clod
Captivity (2007)
als Ben Dexter
When A Man Falls In The Forest (2007)
als Travis Gilmore
Nobody Wants Your Film (2005)
Drop Dead Sexy (2005)
als Spider
Constantine (2005)
als Father Hennessy
Monster (2003)
als Gene / Stuttering "John"
L.A. Confidential (2003)
als Sid Hudgens
Identity (2003)
als Malcolm Rivers
Trapped (2002)
als Marvin
13 Moons (2002)
als Owen
S1m0ne (2002)
als Max Sayer
Nurse Betty (2000)
als Ballard
The Cell (2000)
als Dr. Reid
Mumford (1999)
als Henry Follett
La leggenda del pianista sull'oceano (1998)
als Max Tooney
Love from Ground Zero (1998)
als Walter
Cold Around the Heart (1997)
als Johnny 'Cokebottles' Costello
The End of Violence (1997)
als Frank Cray
A Further Gesture (1997)
als Scott
Beautiful Girls (1996)
als Stanley "Stinky" Womack
Under the Hula Moon (1995)
als Bob
Heavy (1995)
als Victor Modino
Nobody's Fool (1994)
als Rub Squeers
Natural Born Killers (1994)
als Deputy Warden Kavanaugh
City Slickers II: The Legend of Curly's Gold (1994)
als Bud
Till Death Us Do Part (1992)
als Michael Brockington
JFK (1991)
als Lee Bowers
Dead in the Water (1991)
als Lou Rescetti
Jacob's Ladder (1990)
als Paul
Wild at Heart (1990)
als Buddy
Fear (1990)
als Jay Anthony Lapedes ("Shadow Man")
Homer and Eddie (1989)
als Cashier
K-9 (1989)
als Benny the Mule
Mississippi Burning (1988)
als Lester Cowens
Red Heat (1988)
als Night Clerk
Barfly (1987)
als Joe
Shy People (1987)
als Paul
Angel Heart (1987)
als Det. Deimos
59 Seconds
als Robert


ikwilfilmskijken © 2019