Stephen Merchant

Geboortedatum:
11/24/1974
Geboorteplaats:
Bristol, England, UK:

Filmografie

Jojo Rabbit (2019)
als Captain Deertz
Fighting with My Family (2019)
als Hugh
Click & Collect (2018)
als Andrew Bennett
The Girl in the Spider's Web (2018)
als Frans Balder
Sherlock Gnomes (2018)
als Paris (voice)
Table 19 (2017)
als Walter Thimble
Logan (2017)
als Caliban
Donald Trump's The Art of the Deal: The Movie (2016)
als Barron Hilton
Brand: A Second Coming (2015)
als Himself
Misery Loves Comedy (2015)
als Himself
Hello Ladies: The Movie (2014)
als Stuart Pritchard
I Give It a Year (2013)
als Danny
Movie 43 (2013)
als Donald (segment "Truth or Dare")
Stephen Merchant: Hello Ladies... Live! (2011)
als Himself
Portal 2 (2011)
als Wheatley (voice)
Hall Pass (2011)
als Gary
Derren Brown: Behind the Mischief (2011)
als Himself
Gnomeo & Juliet (2011)
als Paris (voice)
Burke & Hare (2010)
als Footman
Jackboots on Whitehall (2010)
als Tom (voice)
Cemetery Junction (2010)
als Dougie Boden
Tooth Fairy (2010)
als Tracy
The Invention of Lying (2009)
als Man at the Door
Extras: The Extra Special Series Finale (2007)
als Darren Lamb
Run Fatboy Run (2007)
als Man with Broken Leg
Hot Fuzz (2007)
als Peter Ian Staker
The Ark and the Aardvark
als Croc (voice)


ikwilfilmskijken © 2019