John Ortiz

Geboortedatum:
05/23/1968
Geboorteplaats:
Brooklyn, New York City, New York, USA:

Filmografie

Ad Astra (2019)
als General Rivas
Ms. White Light (2019)
Bumblebee (2018)
als Dr. Powell
Replicas (2018)
als Jones
Peppermint (2018)
als Detective Moises Beltran
Nostalgia (2018)
als Daniel Kalman
The Cloverfield Paradox (2018)
als Monk Acosta
Going in Style (2017)
als Jesus
A Woman, a Part (2017)
als Isaac Jones
Kong: Skull Island (2017)
als Victor Nieves
A Dog's Purpose (2017)
als Carlos
The Finest Hours (2016)
als Wallace Quirey
Steve Jobs (2015)
als Joel Pforzheimer
Blackhat (2015)
als Henry Pollack
The Drop (2014)
als Detective Torres
Cesar Chavez (2014)
als Eli Ordonez
Fast & Furious 6 (2013)
als Braga
Silver Linings Playbook (2012)
als Ronnie
Jack Goes Boating (2010)
als Clyde
Public Enemies (2009)
als Phil D'Andrea
Fast & Furious (2009)
als Ramon Campos
Pride and Glory (2008)
als Ruben Santiago
Aliens vs Predator: Requiem (2007)
als Sheriff Eddie Morales
American Gangster (2007)
als Javier J. Rivera
El cantante (2006)
als Willie Colon
Miami Vice (2006)
als Jose Yero
Take the Lead (2006)
als Mr. Temple
Narc (2002)
als Octavio Ruiz
3 A.M. (2001)
als Hector
Before Night Falls (2000)
als Juan Abreu
Side Streets (1998)
als Ramon Yanes
Amistad (1997)
als Montes
Riot (1997)
als Ciaco
Ransom (1996)
als Roberto
Sgt. Bilko (1996)
als Spc. Luis Clemente
Carlito's Way (1993)
als Guarijo
Italian Movie (1993)
als Cesar

Productie

Jack Goes Boating
Executive Producer


ikwilfilmskijken © 2019