Derek Mears

Geboortedatum:
04/29/1972
Geboorteplaats:
Bakersfield - California - USA:

Filmografie

Alita: Battle Angel (2019)
als Romo
The Intervention (2018)
als Monster
SockMonster (2018)
als SockMonster
For the Love of Halloween (2018)
als Himself
#FromJennifer (2017)
als Butch Valentine
I Don't Feel at Home in This World Anymore (2017)
als Donkey Dick
Live by Night (2016)
als Donnie Gishler
Monster Problems (2015)
als Vylgoth
Lost Time (2014)
als Mr. Elliot
Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)
als Dojo Ninja
Død Snø 2 (2014)
als Stavarin
Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th (2013)
als Himself
Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)
als Cyclops
Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)
als Cyclops #1
La vérité en journalisme (2013)
als Bullseye
Hatchet III (2013)
als Hawes
Compound Fracture (2013)
als William
Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013)
als Edward
Gangster Squad (2013)
als Bridge Goon
The Aggression Scale (2012)
als Chissolm
Arena (2011)
als Brutus Jackson
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)
als Master-at-Arms
The United Monster Talent Agency (2010)
als UMTA Handler
Predators (2010)
als Classic Predator
MacGruber (2010)
als Large henchman
Friday the 13th (2009)
als Jason Vorhees
His Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th (2009)
als Himself
Hellbinders (2009)
als Legion
Ring of Death (2008)
als Huey
Zathura: A Space Adventure (2005)
als Lead Zorgon
Cursed (2005)
als Werewolf
Men in Black II (2002)
als Mosh Tendrils
The Demolitionist (1995)
als Chuck X
Broken Oaks

Productie

Broken Oaks
Producer


ikwilfilmskijken © 2019