James Ransone

Geboortedatum:
06/02/1979
Geboorteplaats:
Baltimore, Maryland, USA:

Filmografie

It: Chapter Two (2019)
als Eddie Kaspbrak
Captive State (2019)
als Ellison
Gemini (2018)
als Stan
Family Blood (2018)
als Christopher
Write When You Get Work (2018)
als Steven Noble
The Clapper (2018)
als Darth Guy
It Happened in L.A. (2017)
als Heath
Cabiria, Charity, Chastity (2017)
als Anthony the Strongman
Light Up the Night (2016)
als Joe
In a Valley of Violence (2016)
als Gilly
Mr. Right (2016)
als Von Cartigan
Fun Size Horror: Volume Two (2015)
als Stu Mac 3 (segment 'Conventional')
Conventional (2015)
als Stu Mac 3
Sinister 2 (2015)
als So & So
Tangerine (2015)
als Chester
Bloomin Mud Shuffle (2015)
als Lonnie
The Timber (2015)
als Wyatt
Fruits De Mer (2014)
als George
Cymbeline (2014)
als Philario
Kristy (2014)
als Scott
This American Life: Live at BAM (2014)
als David
Electric Slide (2014)
als Jan Phillips
Oldboy (2013)
als Dr. Tom Melby
The Man Who Came Out Only at Night (2013)
als The Man Who Came Out Only at Night
Empire State (2013)
als Agent Nugent
Broken City (2013)
als Todd Lancaster
Starlet (2012)
als Mikey
Red Hook Summer (2012)
als Kevin
Sinister (2012)
als Deputy
The Lie (2011)
als Weasel
The Son of No One (2011)
als Officer Thomas Prudenti
The Perfect Age of Rock 'n' Roll (2011)
als Chip Genson
The Next Three Days (2010)
als Harv
Freakonomics (2010)
als Himself
Prom Night (2008)
als Detective Nash
Inside Man (2006)
als Steve-O
Puccini for Beginners (2006)
als Lone Guy at Bistro
The Good Humor Man (2005)
als Junebug
Downtown: A Street Tale (2004)
als Billy
A Dirty Shame (2004)
als Dingy Dave
Nola (2003)
als Neo-Gothboy
Ken Park (2002)
als Tate
The American Astronaut (2001)
als Bodysuit


ikwilfilmskijken © 2019