Noel Gugliemi

Geboortedatum:
01/01/1970
Geboorteplaats:
Santa Monica, California, USA:

Filmografie

The Mule (2018)
als Bald Rob
A Boy Called Sailboat (2018)
als José
Anabolic Life (2017)
als Detective Ramirez
Smartass (2017)
als Jose
Ditch Party (2017)
als Lorenzo
Secrets of Deception (2017)
als Chino
Charlie Charlie (2017)
als Uncle Juan
Bachelors (2016)
als Detective Gonzalez
Pocket Listing (2016)
als El Cabron
Secret in Their Eyes (2015)
als Garbed-Out Fan
Furious 7 (2015)
als Hector
The Border (2015)
The Purge: Anarchy (2014)
als Diego
Road Kill (2014)
als Lewis
Greencard Warriors (2014)
als Morales
Kill Kapone (2014)
als Crow
The Devil's in the Details (2013)
als Guzzo
The Dark Knight Rises (2012)
als Ex-Prisoner at River
Small Apartments (2012)
als Dog Walker
Fred 2: Night of the Living Fred (2011)
als Delmar
Recoil (2011)
als Rex
Cholo Comedy Slam: Stand Up and Lean Back (2010)
Our Family Wedding (2010)
als Raymond Mata
Wrong Turn at Tahoe (2009)
als Frankie Tahoe
Gamer (2009)
als Upgrade Guard
The Soloist (2009)
als Winston Street Cop
Red Sands (2009)
als Jorge Wardell
Trapped in 5150 (2009)
als G
Basement Jack (2009)
als Detective Anderson
The Ode (2008)
als Cholo (2)
Street Kings (2008)
als Quicks
Evilution (2008)
als Random
The Bucket List (2007)
als Mechanic
School for Scoundrels (2006)
als Subway Guy
Crank (2006)
als Warehouse Rooftop Hood
Splinter (2006)
als Dusty
Seven Mummies (2006)
als Santos
Last Rites (2006)
Hood of Horror (2006)
als Fatcap
Harsh Times (2005)
als Flaco
Party Animalz (2004)
S.W.A.T. (2003)
als Latino Thug
Bruce Almighty (2003)
als Hood (as Noel Guglielmi)
Malibu's Most Wanted (2003)
als Snuffy
Road Dogz (2002)
als (uncredited)
Training Day (2001)
als Moreno
The Fast and the Furious (2001)
als Hector
The Animal (2001)
als Gang Leader (as Noel Guglielmi)
The Barrio Murders (2001)
als Johnny
Brother (2000)
als Mexican Mafia Soldier (uncredited)


ikwilfilmskijken © 2019