Victor Rasuk

Geboortedatum:
01/15/1984
Geboorteplaats:
New York City, New York, USA:

Filmografie

The Mule (2018)
als Rico
Fifty Shades Freed (2018)
als Jose
Fifty Shades Darker (2017)
als José Rodriguez
Fifty Shades of Grey (2015)
als Jose Rodriguez
Godzilla (2014)
als Tre Morales
Being Flynn (2012)
als Gabriel
The War Boys (2009)
als Greg
Life Is Hot in Cracktown (2009)
als Manny
Stop-Loss (2008)
als Rico Rodriguez
Feel The Noise (2007)
als Javi Vega
I'm Reed Fish (2007)
als Frank Cortez
Adrift in Manhattan (2007)
als Simon Colón
Spinning Into Butter (2007)
als Patrick Chibas
Bonneville (2006)
als Bo Douglas
Lords of Dogtown (2005)
als Tony Alva
Haven (2004)
als Fritz
Raising Victor Vargas (2002)
als Victor Vargas
Flawless (1999)
als Kid from the Neighborhood (uncredited)


ikwilfilmskijken © 2019