Jennifer Connelly

Geboortedatum:
12/12/1970
Geboorteplaats:
Catskill Mountains, New York, USA:

Filmografie

Top Gun: Maverick (2020)
Spider-Man: Far from Home (2019)
als Karen (voice)
Alita: Battle Angel (2019)
als Chiren
Only the Brave (2017)
als Amanda Marsh
Spider-Man: Homecoming (2017)
als Karen (voice)
American Pastoral (2016)
als Dawn Levov
Shelter (2014)
als Hannah
Noah (2014)
als Naameh
Winter's Tale (2014)
als Virginia Gamely
Aloft (2014)
als Nana Kunning
Stuck in Love (2012)
als Erica
Salvation Boulevard (2011)
als Gwen Vanderveer
The Dilemma (2011)
als Beth
Virginia (2010)
als Virginia
Creation (2009)
als Emma Darwin
9 (2009)
als 7 (voice)
He's Just Not That Into You (2009)
als Janine Gunders
Inkheart (2008)
als Roxanne
The Day the Earth Stood Still (2008)
als Helen Benson
Reservation Road (2007)
als Grace Learner
Vanity Fair: Killers Kill, Dead Men Die (2007)
als The Informer
Blood Diamond (2006)
als Maddy Bowen
Little Children (2006)
als Kathy Adamson
Dark Water (2005)
als Dahlia Williams
House of Sand and Fog (2003)
als Kathy
Hulk (2003)
als Betty Ross
A Beautiful Mind (2001)
als Alicia Nash
Requiem for a Dream (2000)
als Marion Silver
Pollock (2000)
als Ruth Kligman
Waking the Dead (2000)
als Sarah Williams
Dark City (1998)
als Emma Murdoch
Inventing the Abbotts (1997)
als Eleanor Abbott
Far Harbor (1996)
als Ellie
Mulholland Falls (1996)
als Allison Pond
Higher Learning (1995)
als Taryn
Of Love and Shadows (1994)
als Irene
The Heart of Justice (1992)
als Emma Burgess
The Rocketeer (1991)
als Jenny Blake
Rocketeer: Excitement in the air (1991)
als Herself
Career Opportunities (1991)
als Josie McClellan
The Hot Spot (1990)
als Gloria Harper
√Čtoile (1989)
als Claire Hamilton / Natalie Horvath
Some Girls (1988)
als Gabriella
Inside the Labyrinth (1986)
als Herself
Labyrinth (1986)
als Sarah Williams
Seven Minutes in Heaven (1985)
als Natalie Becker
Phenomena (1985)
als Jennifer Corvino
Il mondo dell'orrore di Dario Argento (1985)
als Herself
Once Upon a Time in America (1984)
als Young Deborah


ikwilfilmskijken © 2019