D. B. Sweeney

Geboortedatum:
11/14/1961
Geboorteplaats:
Shoreham, Long Island, New York, USA:

Filmografie

Captive State (2019)
als Levitt
Dead on Arrival (2017)
als Detective Spiro
The Resurrection of Gavin Stone (2017)
als Pastor Allen Richardson
Extraction (2015)
als Ken Robertson
Chi-Raq (2015)
als Mayor McCloud
Heist (2015)
als Bernie
The Boxcar Children (2014)
als Baker (voice)
Free Fall (2014)
als Frank
Underdogs (2013)
als Vince DeAntonio
K-11 (2013)
Atlas Shrugged: Part II (2012)
als John Galt
12 Dogs of Christmas: Great Puppy Rescue (2012)
als Burchess
Taken 2 (2012)
als Bernie
Deep in the Heart (2012)
als Michael
Swamp Shark (2011)
als Charlie
Miracle at St. Anna (2008)
als Colonel Driscoll
Heatstroke (2008)
als Captain Steve O'Bannon
Stiletto (2008)
als Danny
Entry Level (2007)
als Clay
Yellow (2006)
als Christian Kile
The Darwin Awards (2006)
als Detective Maguire
Two Tickets to Paradise (2006)
als Billy McGriff
Going to the Mat (2004)
als Coach Rice
Speak (2004)
als Jack Sordino
Brother Bear (2003)
als Sitka (voice)
Superfire (2002)
als James Merrick
Hardball (2001)
als Matt Hyland
Dinosaur (2000)
als Aladar (voice)
After Sex (2000)
als Tony
Introducing Dorothy Dandridge (1999)
als Jack Denison
The Weekend (1999)
The Book of Stars (1999)
als Prisoner
Spawn (1997)
als Terry Fitzgerald
Roommates (1995)
als Michael Holzeck
Hear No Evil (1993)
als Ben Kendall
Fire in the Sky (1993)
als Travis Walton
Leather Jackets (1992)
als Mickey
Miss Rose White (1992)
als Dan McKay
The Cutting Edge (1992)
als Doug Dorsey
En dag i oktober (1991)
als Niels Jensen
Blue Desert (1991)
als Steve Smith
Memphis Belle (1990)
als Lt. Phil Lowenthal
Sons (1990)
als Rich
Eight Men Out (1988)
als Joseph 'Shoeless Joe' Jackson
No Man's Land (1987)
als Benjy Taylor
Gardens of Stone (1987)
als Jackie Willow

Productie

Two Tickets to Paradise
Director


ikwilfilmskijken © 2019