Tessa Thompson

Geboortedatum:
10/03/1983
Geboorteplaats:
Los Angeles, California, USA:

Filmografie

Men in Black: International (2019)
als Agent M
Little Woods (2019)
als Ollie
Creed II (2018)
als Bianca Taylor
Sorry to Bother You (2018)
als Detroit
Dirty Computer (2018)
als Zen
Furlough (2018)
als Nicole Stevens
Annihilation (2018)
als Josie Radek
Thor: Ragnarok (2017)
als Scrapper 142 / Valkyrie
Jay-Z: Moonlight (2017)
als Monica
South Dakota (2017)
als Chris
100 Years (2017)
als Narrator (voice)
War on Everyone (2016)
als Jackie Hollis
Creed (2015)
als Bianca
The Grand Romantic (2015)
als Boss' secretary
Selma (2014)
als Diane Nash
Dear White People (2014)
als Samantha White
Points of Origin (2014)
als Rosemary
Grantham and Rose (2014)
als Wallis
Automotive (2013)
als Maggie
Murder on the 13th Floor (2012)
als Nia Palmer
Everyday Black Man (2011)
als Claire
For Colored Girls (2010)
als Nyla / Purple
Exquisite Corpse (2010)
als Liz
Mississippi Damned (2009)
als Kari Peterson
The Human Contract (2008)
als Waitress
Make It Happen (2008)
als Dana
When a Stranger Calls (2006)
als Scarlet
The Initiation of Sarah (2006)
als Esme
Lady and the Tramp
als Lady (voice)
Way Out!
als Nicole Stevens
Passing
als Irene Redfield
Salt Water
als Brit


ikwilfilmskijken © 2019