Sarah Lind

Geboortedatum:
07/22/1982
Geboorteplaats:
Regina, Saskatchewan, Canada:

Filmografie

Cold Blood Legacy: La mémoire du sang (2019)
als Charly
Eve of Abduction (2018)
als Stephanie
The Humanity Bureau (2017)
als Rachel Weller
Blackburn (2016)
als Jade
Hidden Truth (2016)
als Jamie
The Exorcism of Molly Hartley (2015)
als Molly Hartley
WolfCop (2014)
als Jessica
Doll Parts (2013)
als Evangeline
Dead Drop (2013)
als Sarah Montgomery
Angel of Death (2013)
als Sarah
Violence of Action (2012)
als Sarah Montgomery
Blood Alley (2012)
als Sarah Montgomery
Soldier of Vengeance (2012)
als Sarah Montgomery
Payback (2012)
als Sarah
Urban Warfare (2012)
als Sarah Montgomery
Street Wars (2011)
als Sarah
A Night for Dying Tigers (2010)
als Amanda
What Goes Up (2009)
als Peggy Popoladopolous
Personal Effects - The Space Between Loss and Love (2009)
als Annie
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford (2007)
als Bob's Girlfriend
Severed (2005)
als Rita
Fetching Cody (2005)
als Cody Wesson
Selling Innocence (2005)
als Mia Sampson
A Simple Curve (2005)
als Erika
Punch (2003)
als Liz


ikwilfilmskijken © 2019