Anna Deavere Smith

Geboortedatum:
09/18/1950
Geboorteplaats:
Baltimore, Maryland:

Filmografie

Can You Ever Forgive Me? (2018)
als Elaine
Notes from the Field (2018)
Rachel Getting Married (2008)
als Carol
The Kingdom (2007)
als Maricella Canavesio
Life Support (2007)
als Lucille
Rent (2005)
als Mrs. Jefferson
Cry Wolf (2005)
als Headmaster Tinsley
The Human Stain (2003)
als Mrs. Silk
Twilight: Los Angeles (2000)
Hawaii's Last Queen (1997)
als Narrator
The American President (1995)
als Robin McCall
Philadelphia (1993)
als Anthea Burton
Dave (1993)
als Mrs. Travis
Unfinished Business (1987)
als Anna


ikwilfilmskijken © 2019