Wood Harris

Geboortedatum:
10/17/1969
Geboorteplaats:
Chicago, Illinois, United States:

Filmografie

Creed II (2018)
als Tony "Little Duke" Evers
Blade Runner 2049 (2017)
als Nandez
9/11 (2017)
als Michael
Once Upon a Time in Venice (2017)
als Prince
Once Upon a Time in Venice (2017)
als The Prince
The Breaks (2016)
als Barry Fouray
Creed (2015)
als Tony "Little Duke" Burton
Ant-Man (2015)
als Gale
The Watsons Go to Birmingham (2013)
als Daniel
Dredd (2012)
als Kay
The Babymakers (2012)
als Darrell
Joy Road (2011)
als Tony Smalls
The Avon Barksdale Story (2010)
als Himself
Just Another Day (2009)
als A-Maze
Next Day Air (2009)
als Guch
Dough Boys (2009)
als Julian France
Not Easily Broken (2009)
als Darnell Gooden
4 Life (2007)
als Dayvon
The Heart Specialist (2006)
als Dr. Sidney Zachary
Southland Tales (2006)
als Dion Element
Dirty (2005)
als Brax
Kanye West: College Dropout - Video Anthology (2005)
als Himself (segment "Through the Wire")
Train Ride (2005)
Paid in Full (2002)
als Ace
Rhapsody (2000)
als Billy Dixon
Remember the Titans (2000)
als Julius Campbell
Hendrix (2000)
als Jimi Hendrix
The Siege (1998)
als Officer Henderson
Celebrity (1998)
als Al Swayze
As Good as It Gets (1997)
als Cafe 24 Busboy
Above the Rim (1994)
als Motaw
Always & 4Ever
als Danny


ikwilfilmskijken © 2019