Robert LaSardo

Geboortedatum:
09/20/1963
Geboorteplaats:
Brooklyn, New York, USA:

Filmografie

The Mule (2018)
als Emilio
Sky Sharks (2018)
als Father Rodriguez
Cynthia (2018)
als Pete
Silencer (2018)
als Lazarus
Home Stay (2018)
als Diego Forza
Lake of Shadows (2018)
als Cruz Lopez
Blood Circus (2017)
als Deke
Psych: The Movie (2017)
als El Proveedor
Henri (2017)
als Sheriff Duncan
Secrets of Deception (2017)
als Jose
Everlasting (2016)
als Rocky
The Human Centipede 3 (Final Sequence) (2015)
als Inmate 297
Anarchy Parlor (2015)
als Artist
Jurassic City (2014)
als Corporal Ignacio
Boot Tracks (2012)
Junkie (2012)
als Nicky
Poolboy - Drowning Out the Fury (2011)
als Spider
Double Tap (2011)
als First Team
Autopsy (2008)
als Scott
Death Race (2008)
als Hector Grimm
Dirty (2005)
als Roland
Latin Dragon (2004)
als Paco
In Hell (2003)
als Usup
Blue Streak (1999)
als Twitchy Suspect
Wishmaster 2: Evil Never Dies (1999)
als Gries
Strangeland (1998)
als Matt Myers
Carnival of Souls (1998)
als Candyman
Running Woman (1998)
als Manuel
Double Tap (1997)
als Agent Rodriguez
Nightwatch (1997)
als Pub Thug
Under Oath (1997)
als Angelo Castillo
Tiger Heart (1996)
als Paulo
The Real Thing (1996)
als Eric Fidel
Waterworld (1995)
als Smitty
Drop Zone (1994)
als Torski
Blood Run (1994)
als Spike
Out for Justice (1991)
als Bochi
King of New York (1990)
als Italian Guard
Hard to Kill (1990)
als Punk
Ich und Er (1988)
als Tony
Short Circuit 2 (1988)
als Spooky


ikwilfilmskijken © 2019