Taylor Handley

Geboortedatum:
06/01/1984
Geboorteplaats:
Santa Barbara, California, U.S.:

Filmografie

Bird Box (2018)
als Jason
Toxin (2015)
als Dean
Horizon (2013)
als George Howl
Channeling (2013)
als Wyatt Maddox
Chasing Mavericks (2012)
als Sonny
Skateland (2011)
als Kenny Crawford
Battle: Los Angeles (2011)
als LCpl. Corey Simmons
September Dawn (2007)
als Micah Samuelson
The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006)
als Dean
In From The Night (2006)
als Bobby
Zerophilia (2005)
als Luke
Phantom of the Megaplex (2000)
als Pete Riley
Jack Frost (1998)
als Rory Buck


ikwilfilmskijken © 2019