Vanessa Hudgens

Geboortedatum:
12/14/1988
Geboorteplaats:
Salinas, California, USA:

Filmografie

Bad Boys for Life (2020)
Rent (2019)
als Maureen Johnson
Polar (2019)
als Camille
Second Act (2018)
als Zoe
The Princess Switch (2018)
als Stacy De Novo / Lady Margaret Delacourt, Duchess of Montenaro
Hocus Pocus 25th Anniversary Halloween Bash (2018)
als Host
Dog Days (2018)
als Tara
Grease Live (2016)
als Betty Rizzo
Freaks of Nature (2015)
als Lorelei
Choose You (2013)
als Ex-Girlfriend
Gimme Shelter (2013)
als Agnes 'Apple' Bailey
Machete Kills (2013)
als Cereza Desdemona
The Frozen Ground (2013)
als Cindy Paulson
Spring Breakers (2013)
als Candy
Journey 2: The Mysterious Island (2012)
als Kailani Laguatan
Sucker Punch (2011)
als Blondie
Beastly (2011)
als Lindy Taylor
Bandslam (2009)
als Sam
High School Musical 3: Senior Year (2008)
als Gabriella Montez
High School Musical 2 (2007)
als Gabriella Montez
High School Musical: The Concert (2007)
als Herself
High School Musical (2006)
als Gabriella Montez
Thunderbirds (2004)
als Tintin
Thirteen (2003)
als Noel


ikwilfilmskijken © 2019