Luke Kirby

Geboortedatum:
06/21/1978
Geboorteplaats:
Hamilton, Ontario, Canada:

Filmografie

Little Woods (2019)
als Bill
Glass (2019)
als Pierce
A Dog's Purpose (2017)
als Jim - Ethan's Dad
Touched with Fire (2016)
als Marco
Empire of Dirt (2013)
als Russell Carter
The Samaritan (2012)
als Ethan
Take This Waltz (2011)
als Daniel
Labor Pains (2009)
als Nick Steinwald
All Hat (2007)
als Ray Dokes
Window Theory (2005)
als Brad
Luck (2004)
als Shane Bradley
Shattered Glass (2003)
als Rob Gruen
Mambo Italiano (2003)
als Angelo Barberini
Halloween: Resurrection (2002)
als Jim
Lost and Delirious (2001)
als Jake Hollander
Give Me Your Soul... (2000)
als Narrator


ikwilfilmskijken © 2019