Masane Tsukayama

Geboortedatum:
02/26/1944
Geboorteplaats:
Naha, Okinawa:

Filmografie

劇場版「Fate/stay night [Heaven's Feel] ⅠⅠ. lost butterfly」 (2019)
als Matou Zouken
空飛ぶタイヤ (2018)
劇場版「Fate/stay night [Heaven's Feel] Ⅰ. presage flower」 (2017)
als Matou Zouken
海辺の生と死 (2017)
als Toe's Father
GANTZ:O (2016)
als Nurarihyon (voice)
ちはやふる 上の句 (2016)
沈まぬ太陽 (2009)
als Mitsunari Michio
劇場版 鋼の錬金術師 シャンバラを征く者 (2005)
als Karl Haushofer
Steamboy (2004)
als Dr. Edward 'Eddy' Steam (voice)
十年 妻が夫を裏切った日  (2004)
als Dr. Funakoshi
予言 (2004)
als Himself - Narrator (voice)
千年女優 (2002)
als The Man with the Scar (voice)
陽はまた昇る (2002)
als Watarai (Managing Director of Nippon Victor)
エクスドライバー the Movie (2002)
als Rico Gambino
エクスドライバー the Movie (2002)
als Rico Ganbino
映画 クレヨンしんちゃん 嵐を呼ぶモーレツ!オトナ帝国の逆襲 (2001)
als Ken (voice)
どら平太 (2000)
現代仁侠伝 (1997)
Silent Service (1995)
als Shiro Kaieda
ストリートファイター II MOVIE (1994)
als Guile
Hikarigoke (1992)
als Lawyer
迷宮物語 (1989)
als Bob Stone (segment "Hashiru otoko")
聖闘士星矢 最終聖戦の戦士たち (1989)
als Lucifer (voice)
海と毒薬 (1986)
宇宙戦艦ヤマト・完結編 (1983)
als Lugal II
太陽の子てだのふあ (1980)
Konketsuji Rika (1972)
als Numata


ikwilfilmskijken © 2019