Xing Yu

Geboortedatum:
12/27/1978
Geboorteplaats:
Shandong, China:

Filmografie

葉問外傳:張天志 (2018)
als Fu
S.M.A.R.T. Chase (2017)
als Long Fei
鲛珠传 (2017)
Gekijouban Shimajirou no wao!: Shimajirou to niji no oashisu (2017)
als Ninja Mask A
危城 (2016)
als Wang Weihu
使徒行者 (2016)
als sniper / assassin
The Bodyguard (2016)
als Jiang Li
陀地驅魔人 (2015)
als Hark
一個人的武林 (2014)
als Tam King-Yiu
掃毒 (2013)
als Kanit
金刚王 (2013)
als K-29
笑功震武林 (2013)
als Tiger Hong
西游·降魔篇 (2013)
als Fist of the North Star
Treasure Hunt (2011)
als Fire
新少林寺 (2011)
als Jing Kong
撕票風雲 (2010)
功夫廚神 (2009)
als Ah Choi / Brother Choi
葉問 (2008)
als Master Zealot Lin
Ngor lo paw hai dou sing (2008)
als Dragon
導火線 (2007)
als Tiger
龍虎門 (2006)
功夫 (2004)
als Coolie - 12 Kicks of Tam School
An dou (2001)
als Rascal


ikwilfilmskijken © 2019