Xing Yu

Geboortedatum:
12/27/1978
Geboorteplaats:
Shandong, China:

Filmografie

葉問外傳:張天志 (2018)
als Fu
S.M.A.R.T. Chase (2017)
als Long Fei
鲛珠传 (2017)
Gekijouban Shimajirou no wao!: Shimajirou to niji no oashisu (2017)
als Ninja Mask A
危城 (2016)
als Wang Weihu
使徒行者 (2016)
als sniper / assassin
The Bodyguard (2016)
als Jiang Li
陀地驅魔人 (2015)
als Hark
一個人的武林 (2014)
als Tam King-Yiu
掃毒 (2013)
als Kanit
鐵血嬌娃 (2013)
als Sen/Sam
金刚王 (2013)
als K-29
笑功震武林 (2013)
als Tiger Hong
西游·降魔篇 (2013)
als Fist of the North Star
無價之寶 (2011)
als Fire
無極限 (2011)
als Nengrang
新少林寺 (2011)
als Jing Kong
撕票風雲 (2010)
功夫廚神 (2009)
als Ah Choi / Brother Choi
葉問 (2008)
als Master Zealot Lin
Ngor lo paw hai dou sing (2008)
als Dragon
導火線 (2007)
als Tiger
龍虎門 (2006)
功夫 (2004)
als Coolie - 12 Kicks of Tam School
An dou (2001)
als Rascal


ikwilfilmskijken © 2019